Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ & ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ

ΙΔΡΥΣΗ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΑΧΑΪΑΣ

etolpatrenews@blogspot.com

Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Αχαϊας “Αγιος Κοσμας ο Αιτωλος” για να μπορεί να επικοινωνεί καλλίτερα με τους φίλους του μέσα και γύρω από τους Νομούς Αιτ/νίας & Αχαϊας, την ομογένεια και όλο τον κόσμο, ίδρυσε πρακτορείο ειδήσεων, με έδρα την ΠΑΤΡΑ και  με την ονομασία:
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΙΤ/ΝΩΝ ΑΧΑΪΑΣ ή
ETOLPATRAS NEWSAGENCY.

Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Αχαϊας, δίδει μεγάλη σημασία στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και μάλιστα στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ. Πολλές φορές αποκλείστηκε από πολλα συναδελφικά ιστολόγια, για λόγους είτε πολιτικούς, είτε θρησκευτικούς, δηλαδή οι ιδιοκτήτες θεώρησαν καλό να προβάλουν και να περιλάβουν μόνο τα αρεστά τους αναγνώσματα, ειδήσεις και κριτικά θέματα.
Παραδείγματος χάριν, ιστολόγια που έγιναν για να προβάλουν «χωρίς φραγμό» υψηλά ιστάμενους είτε πολιτικούς, είτε θρησκευτικούς τους ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ και ίσως χρηματοδότες, μας αγνοούσαν, αν και δημοσιεύαμε ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ & ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Η ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ΜΑΣ "ΘΕΙΤΣΑ ΛΙΣΑΒΩ" ΧΑΙΡΕΤΑ  ΜΕ ΦΙΛΑΚΙΑ, ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΕΚΛΕΙΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΑΛΛΕΙ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΝΣΕΡΒΑ

Υπάρχουν όμως και ιστολόγια ΜΕ ΗΘΟΣ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ που αναρτούσαν χωρίς ΛΟΓΟΚΡΙΣΊΑ τις ειδήσεις μας!!! Τους είμαστε ευγνώμονες και τους ευχαριστούμε!
Ηδη εντάχθηκαν δεκαπέντε ιστολόγια στο νέο πρακτορείο, που τα επιμελούνται μέλη και φίλοι του Συλλόγου και αναμένονται να ενταχθούν και άλλα.
Αυτά είναι προς το παρόν τα παρακάτω:

Επίσης υπάρχουν και ιστολόγια που μας έχουν συνεχώς και καθημερινώς, με ειδικό σύνδεσμο – link – σαν φιλικά ιστολόγια στην αρχική τους σελίδα, οπότε κάθε αναγνώστης έχει πρόσβαση στις ειδήσεις μας.
ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Υπεύθυνος κατά Νόμο για τις επώνυμες δημοσιεύσεις είναι ο συντάκτης της είδησης ή το ιστολόγιο που αρχικά ανακοίνωσε την είδηση, ή την ανάρτηση.
Για όλες τις λοιπές αναρτήσεις, υπεύθυνος είναι ο συντονιστής δημοσιογράφος πρόεδρος των Αιτ/νων Αχαϊας «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» καθηγητής κ. Γιάννης Νικ. Πορφύρης.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το πρακτορείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ & ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου